ma 2.

Grote vuurschaal/ BBQ RAW

Grote vuurschaal/ BBQ RAW
Grote vuurschaal/ BBQ RAW
Grote vuurschaal/ BBQ RAW
InStock
Levertijd: op aanvraag
vuurschaal
Grote vuurschaal / BBQ RAW

Afmetingen ca. 0.70/0.80/0.90/1.00 cm doorsnee x ca. 0,30 hoog.
(Aangegeven verkoopprijs voor de vuurschaal is vanaf 70cm doorsnee. Als u een grotere maat wilt bestellen,zie meerprijs vuurschaal.)
Materiaal: Metaal/ gietijzer.

Extra bij te bestellen; zie keuzelijst.
- Onderstel: 
Afmetingen: vanaf 0.70cm doorsnee x ca.0,50cm hoog.
- Rooster voor de BBQ:
Afmetingen vanaf 0.70cm doorsnee.

 

Let op: Ondanks het feit dat de meeste vuurkorven, terrashaarden en vuurschalen zijn uitgerust met een hittebestendige en roestvaste coating, is de ervaring dat dergelijke buitenproducten vroeg of laat tóch gaan roesten. Als gevolg van weersinvloeden en het verhitten/afkoelen zal de laklaag aangetast worden. Vaak wordt de haard of vuurkorf er van het roesten alleen maar mooier van! Voor het gebruik is dit overigens geen enkel probleem; door de dikte van het materiaal zulllen deze producten jarenlang mee gaan.

Wilt u extra bescherming, bestelt u dan een beschermhoes en/of plaats de tuinhaard of vuurkorf na gebruik binnen of onder een afdak. De roestvorming zal minder zijn, maar is ook dan nooit helemaal te voorkomen.


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Vintage klapstoeltjes


€ 69.00 nu
€ 45.00


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN