meubelasia logo 40procent
8 daags bezoek aan Azië......

8 daags bezoek aan Azië......

Wij zijn weer terug van een 8 daags bezoek aan Azië.....                                         .


Het waren 8 drukke, maar hele inspirerende dagen, waaruit weer een aantal leuke nieuwe ideeën  zijn ontstaan.

Tijdens ons bezoek aan onze fabriek in India hebben we gesproken over verbeteringen van bestaande producten.
Maar ook hebben we (van ons eigen nieuwe label  "MA- nr. 5") een aantal ontwerpen, waaronder  de Industriële stoelen en tafels getest, binnenkort te koop op onze website!

Tevens hebben we een bezoek gebracht aan het dorp waar onze fabriek staat. De fabriek waar wij zaken meedoen is een klein familiebedrijfje waar 15 mensen werken, waaronder vader, oom, en broers en neefjes.  Aan de rand van het dorp is een vluchtelingenkamp aanwezig. Een deel van de productie opbrengsten schenkt de familie aan de ca. 500 Pakistaanse vluchtelingen. Met die bijdrage kunnen zij zich in de eerste levensbehoeften zoals water en broodmeel voorzien.

Samen met de eigenaar hebben wij het vluchtelingenkamp bezocht......, heel indrukwekkend!!
Na een paar dagen zijn we doorgevlogen naar Shanghai en hebben daar een meubelbeurs bezocht ook daar hebben we een aantal nieuwe producten gevonden, zoals jeans/ legerstoffen banken, fauteuils. lounge banken van paperlook polyesther,leuke stoere producten dus!!!

Deze producten zullen binnenkort bij  meubelasia te koop zijn.

  

reacties op “8 daags bezoek aan Azië......

Geen reacties

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN