RETOURNEREN

Wilt u eerst een artikel proberen? Neem dan contact met ons op: info@meubelasia.nl
Om retourkosten voor u als consument te verminderen raden wij u aan, bij twijfel over een productkeuze, eerst contact op te nemen met ons.
Wij denken namelijk graag mee over een oplossing!

U komt in aanmerking voor onze herroepingsregeling als:

  • u binnen het zichttermijn van 14 dagen (herroepingsrecht) het artikel bij ons retour meldt. Dit termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling.
  • het artikel in de originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking binnen 14 dagen na de retoursmelding bij ons ontvangen is. Onverpakte artikelen kunnen schade oplopen die wij bij u mogen verhalen. 

Terugbetaling door ons, zal binnen 14 dagen geschieden bij ontvangst van het product, wij mogen producten inspecteren op schade en andere mankementen.

Eventuele schade kan worden verhaald bij u als klant, u bent per wet zelf verantwoordelijk voor het retourneren van het product.

U kunt een artikel niet terugsturen als deze niet aan de gestelde voorwaarden voldoet. Houdt u er rekening mee dat de betalingsverplichting van de bestelling blijft bestaan. Neemt u in geval van twijfel contact op met ons op.

Retourneren is mogelijk naar onderstaand retouradres. Ook grote artikelen kunnen hier geretourneerd worden. LET OP! Mocht u zelf het artikel retour willen brengen, kan dit alleen op werkdagen tussen 9:00u en 17:00u op afspraak, er is namelijk niet altijd iemand in onze opslag aanwezig. Tel. 0683905289. Tevens herroepping eerst even per e-mail doorgeven, zodat wij weten dat er een bestelling retour komt. Stop tevens het herroepingsformulier ook bij het pakket, zodat wij weten om welke retour het gaat.

LET OP: Houd er rekening mee dat de verzendkosten van een retour voor eigen rekening komen en je zelf verantwoordelijk bent voor het vervoer van het product en het aanvragen hiervan. 
Voor pakketten is het mogelijk deze door een pakketdienst naar ons retour te sturen. 
 

Retourkosten

Ben je niet helemaal tevreden over je bestelling? Geen probleem, bij MeubelaAsia mag je je bestelling binnen 14 werkdagen retour sturen. Het pakket kan in zijn originele verpakking retour gestuurd worden op werkdagen van 9:00u-17:00. Voldoet het teruggestuurde pakket niet voldoende aan de eisen dan zijn de kosten voor rekening van de klant. Via onderstaande linkjes vind je jouw dichtstbijzijnde locatie:

Ivm corona zijn wij niet altijd op bovengenoemd adres aanwezig, daarom willem wij u vragen als u uw retour heeft verstuurd ons een track and trace toe te zenden, zodat wij kunnen volgen waar uw pakket wordt afgeleverd, zodat wij het daar kunnen ophalen en uw aankoopbedrag weer snel terug kunnen overnaken. 

Wij hanteren de volgende prijzen:

Retourkosten*

Producten

ca. €7,50 - 13,50 per pakket ( in onze dozen zitten 1-2 stoelen of barkrukken. 

Pakketservice: accessoires, stoelen, barkrukken en kleine salontafels.

ca. €50,00 - €100,00

Tafels en kasten die niet mee kunnen met pakketservice.


 

 


*LET OP dit zijn richtprijzen afhankelijk van de vervoerder.

Bij akkoord van de algemene voorwaarden stem je met deze eisen in.
 

MeubelAsia

Kelvinweg 7a

6101WT ECHT

__________________________________