RETOURNEREN

Wilt u eerst een artikel proberen? Neem dan contact met ons op: info@meubelasia.nl
Om retourskosten voor u als consument te verminderen raden wij u, bij twijfel over een productkeuze, aan eerst met ons in contact te komen.
Wij denken dan namelijk graag mee over een oplossing!

U kunt komt in aanmerking voor onze herroepingsregeling als:

  • u binnen het zichttermijn van 14 dagen (herroepingsrecht) het artikel bij ons retour meldt. Dit termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling.
  • het artikel in de originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking binnen 14 dagen na de retoursmelding bij ons ontvangen is. Onverpakte artikelen kunnen schade oplopen die wij bij u mogen verhalen. 

Terugbetaling door ons zal zo snel mogelijk geschieden bij ontvangst van het product, wij mogen producten inspecteren op schade en andere mankementen.

Eventuele schade kan worden verhaald bij u als klant, u bent per wet zelf verantwoordelijk voor het retourneren van het product.

U kunt een artikel niet terugsturen als deze niet aan de gestelde voorwaarden voldoet. Houdt u er rekening mee dat de betalingsverplichting van de bestelling blijft bestaan. Neemt u in geval van twijfel contact op met ons op.

Retourneren is mogelijk naar onderstaand retouradres. Ook grote artikelen kunnen hier zelf geretourneerd worden. LET OP! Mocht u zelf het artikel retour willen brengen, kan dit alleen op werkdagen tussen 9:00u en 17:00u op afspraak, er is nl. niet altijd iemand in onze opslag aanwezig. Tel 0683-905289. Tevens herroepping eerst even per mail doorgeven, zodat wij weten dat er een bestelling retourkomt. Stop tevens het herroepingsformulier ook bij het pakket, zodat wij weten om welke retour het gaat.

MeubelAsia

Kelvinweg 9b

6101WT ECHT

__________________________________