meubelasia logo 40procent

Rotan barkuk LOMBOK black: stapelbaar

Rotan  barkuk  LOMBOK black: stapelbaar
Rotan  barkuk  LOMBOK black: stapelbaar
Rotan  barkuk  LOMBOK black: stapelbaar
Rotan  barkuk  LOMBOK black: stapelbaar
Rotan  barkuk  LOMBOK black: stapelbaar
€ 169.95 nu € 105.95
InStock
Levertijd: op voorraad
frame kleur
Staffelprijzen
2x
€ 97.95 p/s


4x
€ 95.00 p/s


6x
€ 92.95 p/s


8x
€ 90.00 p/s


10x
€ 88.95 p/s


Afmetingen: 
ca. H   1.09 x W 45 x D 41cm, z-H 80cm, 
advieshoogte tafel of keukenblad 1.05-1.15 cm
Het  advies tafelhoogte is enkel een advies vanuit ervaring van Meubelasia. Wij zijn niet aansprakelijk mocht u deze hoogte toch niet prettig vinden zitten. Houd ook rekening met uw lengte en de dikte van uw werkblad, ivm beenruimte! tussen onderkant blad en zithoogte barkruk, deze moet minimaal 20-30cm zijn!!


Kleuren: Zwart/Narurel rotan met metalen onderstel.
Stapelbaar.
Zitcomfort slecht/matig/goed

Ook zeer geschikt voor horeca! 

Deze barkruk is geïnspireerd door het klassieke ontwerp en materiaal van een klassieker uit 1950, Is een stijlvolle stoel met een sterk zwart ijzeren frame en geweven rotan in tonale tinten
van blond ( ook leverbaar in zwart).  Onze hedendaagse twist op dit klassieke ontwerp is speciaal ontworpen voor uw comfort met een brede vormige zitting met armleuning en gebogen rug. 

Deze barkrukken zijn parachtig aan een bartafel, bar of aan een kookeiland, echt een eyecatcher!!!
Kan heel goed in een modern, industrieel, scandinavisch of landelijk en vintage interieur

De kleur op onze foto, kan afwijken van de werkelijke kleur, ivm met licht inval foto en beeld van uw computer, wij zijn hiervoor niet verantwoordelijk.
Kleine klasjes en oneffenheden behoren tot het uiterlijk van deze kruk en vallen niet onder schade.

Rotan is een zeer veerkrachtig natuurproduct, waarbij kleurnuances kunnen voorkomen. Het wordt op verschillende manieren verwerkt: de stegels worden handmatig geweven, vernageld, gebogen, ingelegd en verlijmd. Rotan wordt vaak afgewerkt met een verf- of laklaag. Het spreekt voor zich dat Rotan kwetsbaarder is dan bijvoorbeeld massief hout. Ga er daarom voorzichtig mee om zodat het materiaal niet breekt. Voor het onderhoud van Rotan volstaat regelmatig afstoffen en een keer per maand te besproeien met een plantenspuit met water en af te nemen met een vochtige doek. Net als hout kan ook Rotan verkleuren. Plaats rotanmeubelen daarom ook niet in het volle daglicht of dicht in de buurt van een warmtebron, dit om breken van Rotan te voorkomen.

Het is, vooral in woningen met centrale verwarming, belangrijk om er voor te zorgen dat de luchtvochtigheid in huis op een constant peil rond de 60% blijft. Dit is te meten met een zogenoemde hygrometer. De luchtvochtigheid in huis kan op peil gehouden worden met bijvoorbeeld waterbakjes (aan de centrale verwarming) of met behulp van een luchtbevochtigingsapparaat. Een constante temperatuur is ook erg belangrijk. Wanneer de temperatuur in huis overdag 21 graden Celsius is, zorg er dan voor dat de nachttemperatuur nooit verder zakt dan 14 graden Celsius. Vooral in de winter kunnen te grote temperatuurschommelingen leiden tot het “werken” van het hout. Zet de Rotan meubels ook nooit in de volle zon. Want door de inwerking van licht kunnen meubels gaan verkleuren.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Rens Hubers   - Rotan zithoogte
25-10-2020 12:16:36
Hoi,
Leveren jullie ook de Rotan barkuk LOMBOK black in andere zithoogtes?

Vriendelijke groet,
Rens Hubers
Nathalie  - Bestellen voor leveren mei
30-03-2020 21:13:41
Beste
Kan ik bestellen om pas in eind mei te laten leveren
Nathalie  - Wanneer geleverd
27-03-2020 12:53:39
Beste
Wij wonen in west Vlaanderen Tielt 8700 graag zouden wij 8 stoelen bestellen maar ik vraag me af met het coronavirus als dit een probleem brengt om te leveren ? Zo ook vraag ik me af hoelang het duren zou tegen dat we de stoelen zouden hebben
Vriendelijke groeten
Verhulst nathalie
Corne  - rotan barkruk lombok black
13-01-2019 14:46:05
Dag medewerker Meubel Asia,

In de tekst op jullie site staat dat de kruk 'rotan barkruk lombok black' er ook is in zithoogte 65cm. Ik zie deze niet terug op de site? Heb je een afbeelding en de prijs voor me?

Vriendelijke groet Corné
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN