meubelasia logo 40procent

Rotan stoel LOMBOK Black

Rotan stoel LOMBOK Black
Rotan stoel LOMBOK Black
€ 139.95 nu € 105.95
InStock
Levertijd: op voorraad
Kleur frame


Materiaal: Rotan
Afmetingen: H 74,5 x W 45 x D 45cm, Z-H 45cm.
Kleuren: natuurlijk rotan binnenwerk, afgewerkt met wit of zwart kunststof rotan leverbaar in wit/ zwart metalen frame, dit kunt u zelf aangeven, zie keuzelijst. Deze stoelen zijn geschikt voor: indoor/outdoor. 
Kleine klasjes en oneffenheden behoren tot het uiterlijk van deze kruk en vallen niet onder schade.
Dit product is geschikt voor zowel binnen als buiten, is zeer sterk en daardoor ook zeer geschikt voor horecagebruik

Onderhoud ROTAN Meubelen:

Rotan is een zeer veerkrachtig natuurproduct, waarbij kleurnuances kunnen voorkomen. Het wordt op verschillende manieren verwerkt: de stegels worden handmatig geweven, vernageld, gebogen, ingelegd en verlijmd. Rotan wordt vaak afgewerkt met een verf- of laklaag. Het spreekt voor zich dat Rotan kwetsbaarder is dan bijvoorbeeld massief hout. Ga er daarom voorzichtig mee om zodat het materiaal niet breekt. Voor het onderhoud van Rotan volstaat regelmatig afstoffen en een keer per maand te besproeien met een plantenspuit met water en af te nemen met een vochtige doek. Net als hout kan ook Rotan verkleuren. Plaats rotanmeubelen daarom ook niet in het volle daglicht of dicht in de buurt van een warmtebron, dit om breken van Rotan te voorkomen.

Het is, vooral in woningen met centrale verwarming, belangrijk om er voor te zorgen dat de luchtvochtigheid in huis op een constant peil rond de 60% blijft. Dit is te meten met een zogenoemde hygrometer. De luchtvochtigheid in huis kan op peil gehouden worden met bijvoorbeeld waterbakjes (aan de centrale verwarming) of met behulp van een luchtbevochtigingsapparaat. Een constante temperatuur is ook erg belangrijk. Wanneer de temperatuur in huis overdag 21 graden Celsius is, zorg er dan voor dat de nachttemperatuur nooit verder zakt dan 14 graden Celsius. Vooral in de winter kunnen te grote temperatuurschommelingen leiden tot het “werken” van het hout. Zet de Rotan meubels ook nooit in de volle zon. Want door de inwerking van licht kunnen meubels gaan verkleuren.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.


Een mooie combinatie met deze stoelen is bijvoorbeeld met onze betonlooktafels of de industriele tafel.
Leg eventueel nog een leuk bontje of kussentje op de ziting van de stoelen en u heeft meteen een gezellige set in uw woonkamer, keuken, sère of tuin staan. 
Ook leuk te combineren is de bijpassende barkruk, leverbaar in zithoogte 65cm, voor aan de bar of kookeiland.


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Jeroen borglevens   - Lombol zeteltjes
20-02-2020 16:21:13
Beste

Zitten de zwarte kussentjes bij de stoelen of koop je deze apart erbij?
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN