ma 2.

Vragen m.b.t. Corona virus

Beste Klant,

MeubelAsia volgt de maatregelen die het Kabinet en RIVM hebben aangekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Via onze webshop www.meubelasia.eu blijven bestellingen gewoon mogelijk.
Ook proberen wij zolang het mogelijk is uw bestelling binnen de aangeven levertijd te bezorgen.

Wij willen u wel verzoeken om:

- Bij het aannemen van uw pakket zoveel mogelijk afstand te houden van onze bezorgers, deze maatregel is bedoeld om persoonlijk contact te beperken.

- Online te betalen. Helaas is betalen bij levering nu even niet mogelijk, zie al onze andere veilige betaalmogelijkheden op onze website;

- Uit veiligheid voor onze bezorgers en klanten zullen we het afleveren van je bestelling daarom vanaf nu met zo min mogelijk persoonlijk contact laten plaatsvinden. Onze bezorgers leveren tot aan de deur en kunnen helaas nu even niet helpen, mocht iets naar een verdieping gebracht moeten worden.

Ook willen we u bij voorbaat bedanken voor uw begrip, want we moeten ook zuinig zijn op onze bezorgers, zodat zij er voor kunnen zorgen dat wij deze moeilijke tijd zo aangenaam mogelijk kunnen doorkomen.

18/3/2020 Even een update over bestellingen via onze website www.meubelasia.eu. Bestellingen uit voorraad leverbaar, die voor 10 uur worden gedaan proberen wij de zelfde werkdag of uiterlijk de eerst volgende dag te versturen via Post.nl /DHL/ onze eigen chauffeur.

15/4/2020,  update over bestellingen via onze website www.meubelasia.eu. Bestellingen uit voorraad leverbaar, die voor 10 uur worden besteld, worden  de eerst volgende dag verstuurd via Post.nl /DHL/ onze eigen chauffeur. Voor onze Belgische klanten kunnen wij nog steeds via DHL onze bestelling op een veilige manier verzenden. Omdat er strenge controles zijn bij de grenzen, kan het zijn dat deze bestellingen soms wat langer onderweg zijn dan 1-2 dagen. Houd hiervoor uw track and trace van DHL even in de gaten. Mocht het te lang duren, neem dan geerust even contact met ons op. Tel 0032-6-83905289

Tevens willen wij u verzoeken een adres op te geven waar zeker iemand aanwezig is, want ander komt het retour en zijn wij  helaas genoodzaakt om de extra verzendkosten bij u in rekening te brengen.
                                                  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 


DHL zendingen en voorschriften ivm corona: 

Hierbij de volgende maatregelen:

  • Een speciale taskforce houdt ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en kan op ieder moment noodzakelijke maatregelen nemen.
  • Onze bezorgers en chauffeurs houden minstens anderhalve meter afstand en vermijden fysiek contact. Zij zetten in aanwezigheid van de ontvanger zelf een handtekening voor ontvangst.
  • We bieden geen cash-on-delivery/rembourszendingen meer aan.
  • We besteden extra aandacht aan hygiëne en zijn zeer alert op eventuele symptomen. Werknemers met klachten blijven thuis.
  • Medewerkers in ondersteunende functies werken zo veel mogelijk vanuit huis.
  • DHL ServicePoints zijn zo veel mogelijk open, alle andere DHL locaties zijn gesloten voor bezoekers.

Deze maatregelen zijn uiteraard in lijn met de richtlijnen en adviezen van de overheid en gezondheidsautoriteiten.

We houden u op de hoogte

We monitoren de situatie voortdurend, zoeken naar oplossingen en nemen gepaste maatregelen om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen. Een actueel overzicht van alle aanpassingen in ons netwerk vindt u op onze website. Bij ingrijpende veranderingen zal uw accountmanager u ook persoonlijk informeren.

CEO DHL Parcel Benelux
                                           --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bestellingen vanuit Duitsland en andere Europese landen:
Ivm met sluiting van de grenzen, kunnen wij de komende tijd helaas niet meer aan onze buurlanden België en Duitsland leveren.
Mocht u leuke spullen op onze website zien en bij ons willen bestellen is dat geen probleem, wij houden ze graag voor u apart en zullen deze bestelling, zodra de grenzen weer open zijn, meteen komen leveren.

Bestellingen naar Belgie kunnen wij nog steeds via DHL versturen, zie bovengenoemde maatregelingen van DHL ivm corona

Wij wensen iedereen het allerbeste en houd de moed er in, zorg goed voor elkaar, dan komt het zeker weer goed.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN